Enkel wanneer het op de uitnodiging uitdrukkelijk vermeld wordt, is het noodzakelijk om vooraf in te schrijven.

vanaf 11 juli tot 14 oktober 2018

Man searching with a magnifying glass  Vector clip art illustration with simple gradients  All in a single layer Kho ảnh - 28068203ZOEKTOCHT ‘Verwonderd door 8200’
Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van onze Davidsfondsafdeling lieten we een uitgebreide zoektocht samenstellen waarbij je op ontdekking kan in Sint-Andries en Sint-Michiels.
De zoektocht van ongeveer 30 km is ontworpen als fiets- of wandeltocht maar je kan, als je iets minder mobiel bent, ook op eigen initiatief met de wagen van de ene naar de andere stopplaats rijden om de vragen op te lossen. Tussen de stopplaatsen hoef je geen vragen op te lossen. Iedereen kan dus deelnemen!
Zie "Uitnodiging zoektocht 8200"

van 2 juni tot en met 16 september

Davidsfonds Zomerzoektocht 2018

Davidsfonds Zomerzoektocht
in de Druivenstreek (Hoeilaart – Overijse – Tervuren)
De Zomerzoektocht van het Davidsfonds is al meer dan 30 jaar een van de grootste culturele en toeristische evenementen in Vlaanderen.
Dit jaar nodigt Davidsfonds jong en oud, leden en aspirant-leden uit in de Druivenstreek om Tervuren, Hoeilaart en Overijse te ontdekken.
​Lees meer