Coronamaatregelen: alle cursussen en dagevenementen t.e.m. augustus zijn opgeschort of geannuleerd
Men is op dit moment druk bezig met het herplannen van de cursussen of dagevenementen

Enthousiaste docenten uit alle Vlaamse universiteiten en conservatoria, die in een viertal lessen hun liefde voor het vak overbrengen op een leergierig publiek: dat is Davidsfonds Academie. Tientallen cursussen dus – en nog veel meer. Want Davidsfonds Academie organiseert ook boeiende dagevenementen en frisse zomercursussen.

Voor meer info, neem contact met een van onze bestuursleden/medewerkers Academie of klik op het logo bovenaan.

Wens je meer info over het ontstaan, organisatie en doelstellingen: zie over Davidsfonds Academie.

Voor de cursussen: zie bij de subpagina's (enkel de cursussen die nog moeten starten of pas gestart zijn, worden hier vermeld)
​​> najaarscursussen Brugge

> alle cursussen
> online cursussen  (NIEUW AANBOD)